Catrine Stenborg

Tänk att få arbeta med sitt stora intresse och passion! Jag är hälsoterapeut och brinner för hälsa och välmående och att få hjälpa och stötta andra människor.

Sedan 2007 driver jag min egen verksamhet med företaget 1 Hälsa. Hos mig får du behandlingar och rådgivningar. Sedan många år är jag även åteförsäljare av hälsoprodukten FitLine som pass väl in i min verksamhet.

Jag arbetar med kroppen i centrum - såväl utvändigt som invändigt - med kroppsbehandlingar och med näringstrillskott.

Mina fem grundstenar för att stärka din fysiska kropp och själens resurser:

1. Tanke
2. Andning
3. Vatten
4. Näring
5. Motion

Min familj, maken Jonas och tre numera vuxna barn, har alltid haft ett stort intresse för idrott och därmed även för hälsa. Många år med motocross på elitnivå har gett oss mycket glädje med många framgångar och i många resor runt om i Europa. Men det var även krävande med all träning och alla resor. Under denna tid hittade jag fram till de viktiga näringstillskott som hjälpte oss må bra och som jag idag är återförsäljare av. Numera är det golf som är vårt stora gemensamma intresse. Och det är fortfarande viktigt för oss alla att må bra. Utöver detta älskar jag att sjunga och röra på mig genom dans och vara ute i naturen och ta långa, sköna skogspromenader.

Idag arbetar jag i min fina lada med närheten till naturen; skogen och ängarna. Här finns plats för avkoppling och en atmosfär som inspirerar till tankar om ett hälsosammare liv. Kom och besök mig och pröva du också!

Hjärtligt välkommen att kontakta mig för mer information och för att boka någon av mina behandlingar eller kurser.

Mer information hittar du här på min hemsida.